Ludzie to się wszędzie dzieje.
Nie ma miejsc do lekarza!Placówka czynna od 8 do 18 a lekarz rodzinnego stale nie ma,przyjmuje jak chce.A jak się dostaniesz od 8.30 do 12 to jestes 30 w kolejce,antybiotyk i do domu.
Żadnych badań.Wchodzisz.Czekasz..oni mają czas na picie kawy i przesiadywanie.Tragedia Nfz powinien wszedzie kontrole przeprowadzać..
Panie które przyjmują pacjentów w tym szpitalu nie nadaja się nawet do pracy w kiosku trzeba czekać do kolejnej tragedii żeby coś z tym zrobić.Miesiac temu też potrzebowałem pomocy to nie chcieli mnie przyjąć bez okazania dowodu przy czym po krótkiej nie przyjemniej wymianie zdań przyjeła z wielką niechęcią a gdy zapytałem o jakieś leki przeciw bólowe to zostałem zmieszany z błotem i wygonioy do poczekalni na 3 godziny .
Dlatego moja Żona nie leczy się w Piotrkowie Trybunalskim. Wolimy jeździć do Łodzi bo nie mamy zaufania do Piotrkowskiej służby zdrowia. Nawet zwykłego badania ct nie potrafią porządnie opisać, opis w placówce łódzkiej został po prostu wyśmiany. Bardzo wielu naszych znajomych woli jechać do Łodzi, Warszawy czy na Śląsk niż leczyć się w Piotrkowie.
Taka uwaga dla osób odwiedzających wieczorem przychodnie stomatologiczną na ul.Rwańskiej panie pobierają opłate za znieczulenie 50zl,które takie znieczulenie się należy bezpłatnie na NFZ,to jest państwowa przychodnia to czemu mamy płacić a paragonu nie dostajemy.
To tak jakby za śmiertelne potrącenie pieszego, który przechodził na zielonym dostać 15 punktów.
Rany co się dzieje w tym szpitalu od kilku miesięcy po zmianie odwołaniu wspaniałej dyrektor pani Edyty. Popowrocie tego seniora na emeryturze Konieczki.Dramat?, Zmarła pacjenta na położnictwie, pijany lekarz, ucieczjka pacjenta z SOR i teraz to zmarła młoda matka której nie udzielono pomocy. Czy piotrkowscy radni to śpią?? Dlaczego nie ma zapytania w tych sprawach, postępowań?? A urząd marszałka to co robi z tymi nieprawidłowościami??
Wystarczy zlikwidować finansowanie NZOZ-ów przez NFZ i znajdą się pieniądze na publiczną służbę zdrowia i lekarze będą, bo prywatne się zamkną.Ale Kto się odważy to zrobić. Przeciwstawić się dużym biznesą. Środki z NFZ tylko dla publicznej służby zdrowa.
Wystarczy zlikwidować finansowanie NZOZ-ów przez NFZ i znajdą się pieniądze na publiczną służbę zdrowia i lekarze będą, bo prywatne się zamkną.Ale Kto się odważy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!